Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Viipurin menetys" by Kristian Kosonen ~ Book PDF Kindle ePub Free

Viipurin menetys

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Viipurin menetys
  • Author : Kristian Kosonen
  • Release Date : January 08, 2020
  • Genre: Military & Warfare,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4458 KB

Description

Sotaromaani Viipurin katkerista taisteluista on pomminvarmaa Kososta

Sodan julmuus korostuu Viipurin katkerista taisteluista kertovassa uutuusromaanissa. Viipurin menetys on pomminvarmaa Kososta!

KesĂ€kuinen pĂ€ivĂ€npaiste Viipurissa vuonna 1944 ei hymyilytĂ€ ylikersantti Arvo Liekoskea, sillĂ€ hĂ€n tietÀÀ, ettĂ€ asiat kaupungissa ovat ”koko lailla perseellÀÀn”, kuten alikersantti Mörsky asian ilmaisee. Suomalaisten puolustusrakennelmat ovat hĂ€tĂ€isesti kyhĂ€ttyjĂ€ ja keskenerĂ€isiĂ€. Ilmatorjunnan varustus on surkea, ja ammustĂ€ydennystĂ€ ei kuulu. Ruokahuollosta kukaan ei tiedĂ€ mitÀÀn. Viipuriin marssivat perÀÀntyvĂ€t suomalaissotilaat muistuttavat enemmĂ€n nÀÀntyneitĂ€ kerjĂ€lĂ€isiĂ€ kuin sotilaita. Edes ylin johto ei nĂ€ytĂ€ olevan tĂ€ysin tietoinen tilanteen vakavuudesta.

Prikaati ei todellakaan ole valmis suurtaisteluun.

NeljÀnnessÀ romaanissaan Viipurin menetys Kristian Kosonen kuvaa suomalaisten sotilaiden olosuhteita ja mielialoja jatkosodan loppuvaiheessa. Viipurin menetys on raskas luku Suomen historiassa, mutta Kosonen ei kierrÀ vaikeita aiheita: pelkoa, kyvyttömyyttÀ, pettymystÀ, hÀpeÀÀ, pakokauhua. Silmiin piirtyy kuva vÀsyneestÀ nuorukaisesta, joka kivÀÀrinpiippu takaraivoon kipeÀsti kolahdellen juoksee pakoon, kun vaihtoehtoina on joko perÀÀntyÀ tai tuhoutua.


PDF Books Download "Viipurin menetys" Online ePub Kindle



Post a Comment for "(Download) "Viipurin menetys" by Kristian Kosonen ~ Book PDF Kindle ePub Free"