Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Varjo 1917-1918" by Pekka Jaatinen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Varjo 1917-1918

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Varjo 1917-1918
  • Author : Pekka Jaatinen
  • Release Date : January 17, 2016
  • Genre: Military & Warfare,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3238 KB

Description

Oskari Varjo saapuu maailman meriltÀ vanhoille kotikonnuilleen Raaheen vuonna 1917. HÀn pÀÀsee Valtion Rautateiden hommiin, kiitos veljensÀ.
Veli on aktiivinen, mutta rauhantahtoinen, sosialidemokraatti, Oskari Varjo puolestaan ei haluaisi sekaantua politiikkaan, mutta raha hÀnelle kyllÀ kelpaa - keinosta viis.
Ajat ovat ankeat ja tunnelmat Raahessakin kiristyvÀt hiljalleen kohti vÀÀjÀÀmÀtöntÀ rÀjÀhdyspistettÀ, ensin itsenÀisyysjulistukseen ja lopulta kansalaissotaan saakka.
Tavallisten ihmisten kurjat kohtalot ovat romaanin keskiössÀ, kuten pieni rannikkokaupunki Raahekin. Tarina liittÀÀ ihmiset, kaupungin ja tapahtumat saumattomasti laajempiin yhteyksiin: Suomen suuriruhtinaskuntaan itsenÀistymispyrkimyksineen, VenÀjÀÀn vallankumouksineen ja Eurooppaan tuhoisine suursotineen.
Ankarissa olosuhteissa ihmiset radikalisoituvat, mikÀ johtaa usein heidÀn omaan tuhoonsa. Oskari Varjo ei radikalisoidu, hÀnen kohtalonsa sanelee raha.
Pekka Jaatinen (s. 1966) on jo maineikas sotakirjailija, jonka tunnetuin työ on 5-osainen Lapin sota -sarja. Yksi hÀnen kiitetyimmistÀ kirjoistaan on rintamaveteraanien huumeongelmaan keskittynyt Kalpeat sotilaat. Se, kuten Jaatisen romaanit yleensÀkin, on kirjoitettu aiheesta, josta mieluummin vaiettaisiin.
Vaietuista asioista kertoo myös Varjo.


Books Free Download "Varjo 1917-1918" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "[Download] "Varjo 1917-1918" by Pekka Jaatinen ~ eBook PDF Kindle ePub Free"